Boka riskettan i Stockholm i god tid

Ska du ta körkort är det vissa moment som är obligatoriska och som du inte kan lära dig själv eller med en privat handledare. Det är riskettan och risktvåan som alltid sker på speciella ställen.

Ska du ta körkort är det två saker du inte kan göra på din trafikskola. Det ena är riksettan där du får lära dig om saker som påverkar dig som förare. Det kan vara alkohol till exempel. Andra saker är hur du blir som förare när du är trött eller utmattad. Något du kanske inte tänkt på till vardags är hur dina medpassagerare kan komma att påverka din körning och det är ju självklart att det även gäller dina medtrafikanter. Irriterade och ilskna förare stöter man på överallt och det gäller att inte låta sig påverkas av det utan att behålla sitt lugn och istället bli en trygg kugge i maskineriet av hög trafiksäkerhet. På riskettan i Stockholm lär du dig allt det här med erfarna handledare.

Riskettan gör du med fördel i Stockholm

Var du än bor i landet kan du med fördel boka in dig på riskettan i Stockholm. Varför inte kombinera det med en trevlig liten minisemester i vår huvudstad. Det är inte bara hur du är som förare som du behöver veta lite om. En annan sak de kommer ta upp är hur olycksstatistiken ser ut i vårt land och hur du som enskild individ och förare kan bidra till att den sänks. Tänk att få vara en del av det.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt