Resande i färg

Heja Solna friskt humör, det är det som målaren gör. Låter det som en rimlig ny ramsa? Då kanske du är på jakt efter en målerihjälp i närheten. Någon som kan förbättra färgen på din fasad.

Har du en målerifirma i Solna? Hoppar du in i bilen och kör hem till dina kunder, för att måla om? Då skulle man kunna kalla dig för en resande i färg. Ett skämt som kanske går hem bättre på landets västra delar, än på de östra. Men hur som helst så är det ditt jobb att åka hem till kunder för att måla om det som behövs. Det kan vara en fasad, en vägg, ett tak eller ett kök. För det finns inget inom målning som är för stort eller för besvärligt för dig. Även om du är något av ett proffs på fasadmålning. Då får du ju också ha en ställning och vara utomhus. Två faktorer som du tycker extra mycket om.

I ditt favoritlags nyanser

Du kan hitta hus i alla möjliga nyanser, men hur många har du sett som är i ditt favoritlags färger? Vill du visa hur stort fan du är så kanske det kan vara något? Kan det vara vitt och blått som lockar? Eller kanske gult och svart? Om du anlitar en duktig målare så kan du bjuda in vännerna och sätta igång grillen. För här ska det firas att alla grannar nu vet vem som är lagets allra största och mest hängivna följare.