Bästa säljaren är en engagerad mäklare i Östermalm

Säljaren är väl den som är mest angelägen om att få ett bra pris för sin lägenhet, men det behövs en engagerad mäklare i Östermalm för att sälja den skickligt och på ett förtroendefullt sätt.

Man kan vara säker på att mäklaren har en mycket god utbildning när det gäller att sälja fastigheter. Det är många arbetsuppgifter som ingår i husaffären, som folk inte tänker på, allt från att hålla i budgivning och kolla spekulanternas betalningsförmåga till att skriva kontrakt.

Men en engagerad mäklare i Östermalm är på samma gång en skicklig säljare, som kan påverka folk genom sin entusiasm.

Den här bostaden är något extra

Alla bostäder har en speciell, särskild fördel, och den kan man framhålla när man ska sälja den. Det kan vara stora, rymliga rum där hela familjen får plats utan att behöva trängas. Det kan också vara närheten till skolor och kommunikationer. En mäklare som är engagerad lyssnar på köpsignalerna från deltagarna vid visningen. De som önskar något speciellt, och som just den här lägenheten har, är säkert lätta att entusiasmera.

Styling är liksom kronan på verket. Själva bostaden måste vara bra och något i spekulanternas smak, men sedan bidrar stylingen till den känslomässiga upplevelsen av att det här kommer att bli ett trivsamt hem. Blommor, fruktfat, levande ljus och mysiga kuddar och plädar bidrar till stämningen. Det är den sista lilla pushen för att köparen ska vilja ha just den lägenheten och stylingen blir en del av totalupplevelsen på visningen.