En bra vintertäckning till poolen

När sommaren är här är det mest bad och lek i poolen som gäller. Men när vintern kommer behöver man se till så att man har skaffat sig en riktigt bra vintertäckning att ha över sin pool.

Har ni en stor och inbjudande pool i er trädgård? Där ni badar om somrarna och leker och har det skönt tillsammans? Härligt. Antagligen har ni skaffat en massa bra grejer som är bra att ha till en pool. Så som pooldammsugare till exempel. Men har ni funderat över vad ni ska göra i vinter när snön kommer? Har ni någonting som ni kan täcka över poolen med under vintern och även under den tid på året som poolen används? En övertäckning till poolen är inte bara bra att ha på vintern när det kommer snö, utan även under sommaren för att minimera risken att skräp och annat hamnar i poolen.

Viktigt att täcka poolen under vintern

En vintertäckning av pool är minst lika viktigt som att täcka över poolen under sommaren och hösten. Under sommarperioden av året minskar man risken att skräp, löv och annat blåser i poolen. Det blir med andra ord mindre att städa i poolen om man har en övertäckning att lägga över poolen. Men under vintern behöver det också finnas en övertäckning för att det inte ska komma en massa snö i poolen. Det finns massor med olika modeller och varianter för övertäckning av poolen, både hårda tak samt mjuka överdrag som man enkelt drar över.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt