Ett slipat golv är en fröjd för ögat

Hur ser dina golv ut hemma hos dig? Vet du hur enkelt det är att få sina golv slipade? Vet du hur många timmar det tar att slipa dina golv? Klarar du det själv? Eller är det bättre att anlita någon?

Det kommer kosta dig i princip lika mycket att få golven slipade av ett proffs som om du ska göra allt jobbet själv. Du kanske frågar dig hur det kan vara möjligt, med alla timmar man normalt betalar för?

Ja det är ju sant att en timkostnad tas ut. Men i gengäld kommer maskiner dit och de eller den personen som kör maskinen vet exakt hur de ska gå tillväga. Ingen förspilld tid. Inga timmar av att klia sig i huvudet och känna frustration över att du inte får till det. Eller ve och fasa, att du slipar för mycket och allt blir skevt.

Förberedelser för kunden

Innan ett golv ska slipas är det viktigt att hela rummet töms på prylar och pinaler. Det säger sig självt att allt som står på golvet ska bort, men har du tänk på hur mycket damm det kommer yra omkring?

Det bästa är att ta bort så mycket du kan från väggarna och i fönstrena. Går det inte att enkelt ta bort vissa saker som är fastskruvade, kan du prova att täcka över dem med lakan eller annat skyddsmaterial. Sedan är det bara att överlämna nycklarna till din bostad och få jobbet skickligt och snyggt utfört. Läs mer om golvslipning på denna webbsida: golvslipningstockholm.biz