Golvslipning höjer hemtrevnaden i Täby

Har du en villa med ett lite äldre parkettgolv, kanske det är på tiden att göra en golvslipning. Det gör underverk med ditt gamla golv, och du sparar massor med pengar på att inte byta ut det.

Den gamla tekniken med lagda parkettstavar är numera exklusiv. Nya parkettgolv kommer i fabriksfärdiga enheter och läggs som ett vanligt golv. En gammal ekstavsparkett betingar ett stort värde, och även om den ser trist och tråkig ut nu med sina märken och repor, kommer den att återfå sin gamla lyster och charm. Anlita en firma som är specialister på golvslipning i Täby, så får du se själv. Sedan väljer du en fin ytfinish på ditt nyslipade golv.

En helt jämn slipning

Proffs har både rätt utrustning och många års vana för att slipa golvet alldeles jämnt, så att man sparar på ytskiktet. Kanske kan det slipas om igen långt senare. Många tror att det är en enkel match att slipa ett golv, men det krävs en hel del jobb och erfarenhet för att få ett bra resultat. Anlita proffs är det absolut bästa man kan göra. Man kan som privatperson utnyttja ROT-avdraget för golvslipningen, och med tanke på hur dyrt det blir med ett nytt golv av motsvarande kvalitet är det en lönsam affär ekonomiskt att slipa om det gamla trägolvet.

Slipmaskinerna samlar in sitt eget damm numera, så du slipper få en massa dammpartiklar i rummet. Välj en snygg ytbeläggning, och du får helt nytt rum att glädjas åt i huset i Täby.