Engagerad mäklare i Umeå lyckas bättre

Det finns mäklare i Umeå som alltid gör en individuell marknadsplan inför en försäljning. Då lämnas inget åt slumpen och man lyckas bättre med försäljningen.

Alla bostäder har sina för- och nackdelar. Inför en bostadsförsäljning gäller det att lyfta fram det som är bra men heller inte dölja det som är dåligt. Men är man ute i god tid och anlitar en mäklare som gör en individuell marknadsplan, kan man många gånger hinna rätta till saker och förbättra bostaden.

En kunnig mäklare vet hur man presenterar en bostad på bästa sätt och kan ge tips och råd om hur man kan förbättra den. Det kan exempelvis vara att måla om vardagsrummet i en ljus fin färg eller att lägga trätrall på en balkong och inreda den med ett litet bord och en skön stol. Små saker men som kan göra stor skillnad.

Mäklare som erbjuder kostnadsfri värdering

Det finns mäklare i Umeå som erbjuder kostnadsfri värdering. Vid värderingen brukar mäklaren gå igenom försäljningsprocessen och hur denne arbetar. Man ska alltid konsultera minst två olika mäklare för att ha något att jämföra med. Självklart kan också mäklararvodet och hur mycket mäklaren vill ha betalt spela roll.

Fast en engagerad mäklare som tar lite mer betalt kan också vara den som får spekulanten att höja sitt bud. Det finns med andra ord inget enkelt svar på hur man väljer mäklare annat än att valet måste kännas bra. Kanske måste man utgå från sig själv och välja den mäklare som man själv helt skulle köpt en bostad av?

Publicerat den
Kategoriserat som Mäklare